ΘΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΑΧΕΡΟΝΤΑ

 

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΤΗΤΟΣ

 

KΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ

Θερινή συνάντηση κατηχητικών στον Αχέροντα.

 

Το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 ξεκίνησαν με την ευλογία του ποιμενάρχου μας κ. Χρυσοστόμου οι θερινές δραστηριότητες του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεώς μας.

Δίπλα στον ποταμό Αχέροντα στη θέση Πύλες του Άδη συναντήθηκαν παιδιά των Κατηχητικών Σχολείων που λειτουργούν στις ενορίες Πρέβεζας, Φιλιππιάδας και Κάμπου Άρτας.

Η ημέρα ξεκίνησε με εκκλησιασμό στη Ιερά Μονή Αβάσσου ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα συνεχίστηκε στις όχθες του ποταμού Αχέροντα. Τα στελέχη του Γραφείου Νεότητας είχαν ετοιμάσει πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά Δημοτικού, ενώ τα παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου αγωνίστηκαν στον Στίβο Μάχης.

Στη συνέχεια ακολούθησε το μεσημεριανό γεύμα όπου το ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και ακολούθησε ψυχαγωγία και τραγούδι. Στο τέλος απονεμήθηκαν τα μετάλια στους διακριθέντες στο Στίβο Μάχης. Ο Σεβασμιώτατος απευθύνθηκε με λόγους πατρικούς προς τα παιδιά, τους κατηχητές και τα στελέχη κατασκηνώσεων και ευχήθηκε για ένα καλοκαίρι μαζί με τον Χριστό ανανεώντας το ραντεβού όλων στα κατασκηνωτικά τετραήμερα που θα πραγματοποιηθούν φέτος το καλοκαίρι σε όλη την Μητρόπολη.

Comments are closed.