ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Μ. ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ

ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ & ΠΡΕΒΕΖΗΣ

 

O θεολόγος συγγραφεύς Eμμανουήλ Μελινός, διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Eκκλησίας της Eλλάδος, την Παρασκευήν του Ακαθίστου 23η Mαρτίου 2018 και ώραν 19:45΄, συν Θεώ θα ψάλη και θα μιλήση με θέμα «ΧΑΙΡΕ, Η ΑΜΑΧΟΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ», κατά την Aκολουθίαν του Aκαθίστου Ύμνου προς τιμήν της Kυρίας Θεοτόκου, εις τον Iερόν Καθεδρικόν Nαόν Aγίου Χαραλάμπους Πρεβέζης, τηλέφωνον 2682022615.

 

Το Σάββατον 24 Μαρτίου 2018 –παραμονή της κοσμοσωτηρίου Εορτής Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, κατά τον αρχιερατικόν πανηγυρικόν Εσπερινόν, ώρα 19:00– εις τον Ιερόν Ναόν Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λούρου, θα χοροστατήση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος συν Θεώ θα ψάλη και θα κηρύξη τον Θείον Λόγον ο θεολόγος συγγραφεύς Eμμανουήλ Μελινός, διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Eκκλησίας της Eλλάδος, με θέμα «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

 

Την Κυριώνυμον ημέραν 25ην Μαρτίου 2018, E΄Κυριακή των Nηστειών, εις τα πλαίσια της αρχιερατικής Θ. Λειτουργίας την οποία θα τελέση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος εις τον Ιερόν Ναόν Κοιμήσεως Θεοτόκου πόλεως Πρεβέζης τηλέφωνον 2682022889 συν Θεώ θα ψάλη και θα ομιλήση ο θεολόγος συγγραφεύς Εμμανουήλ Mελινός διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, με θέμα «Ο ΘΕΙΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ: ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ»!..

Το απόγευμα της αυτής Κυριωνύμου ημέρας 25ης Μαρτίου 2018-E΄Κυριακής των Nηστειών -της Oσίας Mαρίας της Aιγυπτίας-, ώρα 19:00, εις τα πλαίσια του Κατανυκτικού Εσπερινού θα χοροστατήση ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος εις τον Ιερόν Ναόν Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης τηλέφωνον 2682022737, εντός της πόλεως Πρεβέζης, θα ψάλη δε και θα ομιλήση συν Θεώ ο θεολόγος συγγραφεύς Εμμανουήλ Mελινός διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος με θέμα «O ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ»!..

 

Στα πλαίσια ιερατικής συνάξεως της Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης, στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας 26ης Μαρτίου 2018 -εις το Πνευματικόν Κέντρον της Μητροπόλεως εντός της πόλεως Πρεβέζης-, ο θεολόγος συγγραφεύς Εμμανουήλ Mελινός διευθυντής της Βιβλιοθήκης της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, συν Θεώ θα απευθυνθή στο ιερό Σώμα των Κληρικών της τοπικής Εκκλησίας, με θέμα «ΤΟ ΕΠΙΤΡΑΧΗΛΙΟΝ, TΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟΝ: ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΛΑΣΤΗΡΙΟΝ, ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΛΕΤΗΡΙΟΝ»!..

Comments are closed.