5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΡΕΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ & ΠΡΕΒΕΖΗΣ

5η ΗΜΕΡΙΔΑ ΙΕΡΕΩΝ ΝΕΟΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΧΗΤΩΝ  ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ & ΠΡΕΒΕΖΗΣ

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 στην Παιδόπολη του Ζηρού στον ομώνυμο Δήμο, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 5η Ημερίδα Ιερέων Νεότητος και Κατηχητών της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης.

 Στην Ημερίδα παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Χρυσόστομος, Ιερείς και Κατηχητές των κατηχητικών σχολείων της Ιεράς Μητροπόλεως, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά στις συζητήσεις και εν συνεχεία συγκρότησαν επιτροπές στις οποίες συζήτησαν θέματα με αφορμή την ομιλία.  

Ομιλητής ήταν ο κ. Ηλίας Λιαμής, μόνιμος συνεργάτης του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα:

      « Θέματα και προβληματισμοί για την κατήχηση »

Μετά το πέρας της ομιλίας ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του ομιλητή και των παρευρισκομένων οι οποίοι είχαν την δυνατότητα να εκθέσουν απορίες και προβληματισμούς.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, ευχαρίστησε τον ομιλητή για την εποικοδομητική ομιλία του, καθώς και τον υπεύθυνο του Γραφείου Νεότητος της Μητροπόλεώς μας π. Αγαθάγγελο Καμβύση, για την όλη διοργάνωση.

btrhdr

Comments are closed.